Hyra Limo – Limousine i Stockholm

Rätt transport till alla tillfällen med många alternativ att välja mellan. Låt mig göra ditt evenemang bra och speciellt. Ödmjukt bemötande & en god service

Stockholms kvällen kan inte börja bättre eller varför inte sluta bäst! I dag Röd avgång 10% rabatt på kvällens gällande taxa e eller jätte bra specialpris på två Limousiner när ni är fler än 8 – Vi står för Servicen Ni för festen Kunder säger ofta det är så trevligt att cruisa i Stockholm nattetid & stanna till på Fjällgatan och att nästa gång struntar vi i att förfesta hemma mycket trevligare att sitta alla 8 uppkopplade mot bluetooth stereo tung bas och bra ljud – varför har vi aldrig kommit på att man kan festa i en Stretch Limousine & alla håller med om att det var inte sista gången! Och den kvinnliga Chauffören som fotade oss det var hundra procent top notch!Jag drivs av lusten att skapa turer som så tydligt skiljer sig från mängden att det väcker ett omedelbart habegär. Transport med det där lilla extra” som gör att man inte kan värja sig. Limousiner som lockar fram den där känslan att här vill jag boka min aldeles egen långa Limo alá hollywood style, och jag lovar du kommer färdas med stil & klass för att anlända till festen som en stjärna när du glider ut genom Limousinens bakdörr – som jag öppnar åt dig!

Prisvärd limo

Avbokning ska ske senast 5 dagar innan din inbokade körning! När du bokar tackar vi nej till andra kunder den tiden du uppehåller. Om en avbokning sker nära inpå det aktuella datumet dvs mindre än 5 dagar innan och vi förlorat en annan kund och er likaså, då debiteras ni för hela beloppet! Om bilen ni bokat går sönder, det är en bil och olyckor skador händer, då ersätter vi den med en annan limousine. Det viktigaste i detta läget är att kunden får en Limousine den tid och datum som är bokat. Får vi inte tag i någon annan Limo så betalar vi tillbaka hela summan ni betalat för bilen. Har vi möjlighet blir ni informerade om bilbytet innan ankomst annars förklarar chauffören på plats. Om ni bokat en Lincoln kan det bli att hummern kommer istället men då får ni den för samma pris som den andra bilen ni bokat trots att den är dubbelt så dyr. Många vi ta med dryck och det går bra i det flesta fall att ta med en flaska enligt överens kommelse! Vid rabatterade bokningar då är det andra regler – hör av dig så tar vi det vid ev bokning! Är kundens ansvar läsa regler innan resan!

Kontakta mig här

Elegantaste Chryslern i stockholm

limousine