LIMOUSINE TILL BALEN 25% RABATT 2024

Dags att boka en Limousine transport-Vad Kostar det att hyra en Limousine till balen

bal


Ofta får jag frågan varför det kostar så mycket som 4000 kr det lägsta paketpriset – Det tar faktiskt bara 20 minuter från stan till Tyresö min pappa åker där varje dag och vi ska bara ha bilen från Trollbäcken till Bollmora balen så vi vill inte åka i en hel timme i iallafall.  =) lite gulligt denna period då det är ca 15 sådana samtal om dagen så är därför jag skriver detta nu så kan jag får fram min informationen till alla, det tar 3-4 timmar garage garage minst. Så en körning som Chauffören har klockan 18.00 då börjar förberedelserna klockan 14.00 med att åka hemifrån i god tid för att slippa fastna i köerna och fem Limousinechaufförer ska ut samtidigt ur garaget. Vi kör ut våran Limousine blockerar hela garaget, springer till sin privat bil kör sedan in den där Limon stått.

Bal

Många ungdomar när dom ringer tycker det är dyrt med ca 500-700 kr var! Man får inte mycket för dom summorna en matkasse eller två i mataffären – Originalpriset egentligen är ca 900 kr var men vi ger specialpris rabatter till er så att alla ska kunna ha råd att boka en Limousine. Men vi måste dock ta betalt då en Limousine är en dyr hobby många av oss har som arbete.

Timmen börjar då bilen lämnar garaget tills den är åter i garaget igen till en kostnad på 6750 kr och då blir det väldigt dyrt för er därför  får ni ett fastpris istället då, med den trafiken som är i juni kan det ta en timme bara ta sig igenom stan för att ta sig till balen. En enda körning är 6 timmars arbetstid med allt vad det innebär. Det är biltullar privatbil två gånger med arbetslimon 2 ibland fyra gånger beroendes på vart man ska åka någonstans. Det kostar mer precis som det gör på flyget under påsk och sportlov till Las Palmas. Detta är vår högsäsong då höjer vi priserna. och i dessa tide är det jätte dyrt kör med dessa bilar då dom drar mycket mer bensin än en vanlig bil.

En Limousine är lång man förlänger en vanlig personbil och svetsar fast bakom förar sätet mellan fram och bakhjulen
längden & svängradien gör att allting tar dubbelt så lång tid. Att svänga med en Limousine är som att svänga med en Linjal Chauffören kör lugnt och försiktigt annars går delar sönder på bilen och 30 minuter med en vanlig bil då tar det
45 minuter med en Limo. Vägar stängs av eller är smala så vi måste åka runt halva stan för att komma dit vi ska och kan bli en extra tidsbrist på 30 minuter med köer i värsta fall ännu längre.

Väl på adressen där ni väntar är det ofta någon som inte kommit då dom sitter fast i bilköer med sina föräldrar Slår aldrig fel. Sedan väl parkerad utanför ert hem tar det tid med en Limousine då alla föräldrar vill fotografera sina ungdomar och det går inte på 5 minuter Limon väcker lite mer uppmärksamhet än en Taxi och till och med grannarna kommer på besök och då tar det ytterligare lite mer tid innan vi är påväg till er fest skolbalen i nian. Vid skolan står lärare redo med en kamera och fotograferar alla elever vid varje bil som kommer, sedan betalning och småprat visitkorts utdelning.

Så tillbaka till garaget i köerna då har bilen varit på rull i 3-4 timmar. Det är inte bara ställa ner en Limousin i sitt garage och åka hem, bilen ska nu göras fin till nästa kund . Vi är fem Limousine Chaufförer som vill komma till garaget först då alla vill hem. Kommer man sist får man snällt vänta på sin tur och det tar tid och med lite tur är man hemma vid 23 tiden. Det är dyrt att åka Limo men delar man blir det billigt.

Hur många Får Man Vara i En Limousine
8 stycken passagerare får ni vara 9 med Chauffören det är dom gällande
reglerna för personbil. Jag får så många samtal om (snälla kan vi vara 9 eller 10? då är det bättre ni samlar ihop er så ni blir 16 totalt & delar på 2 stycken Limousiner med samma upplägg 5-700 kr var ca.

Dyrt Att Hyra Limo Jag har resonerat så att minst 500 kr kan de flesta ha råd att lägga per familj. det är inte dyrt för att få åka Limousine, priset beror även på vart ifrån ni önskar åka ex Uppsala Södertälje osv då blir det naturligtvis dyrare.

Hur lång tid får vi åka i Limousinen? egentligen börjar timmen räknas från vårt garage i Stockholms innerstad till dess Limousinen är åter garaget igen. Ett fastpris jag ger er är i rusningstrafiken är en fördel för er då i stort sett alla Baler börjar samtidigt någon gång mellan klockan 18 19.30. Mitt i veckorna i köerna och alla mammor/pappor som ska köra sina ungdomar till baler över hela Stockholm gör inte att trafiken blir bättre, det är kaos med köer då är det total katastrof 3 veckor i Juni.

NÄR MÅSTE MAN BOKA SENAST Oftast ringer man runt till alla Limousine företag redan i april för att hitta billiga Limousiner. Ju tidigare ni bestämmer er och bokar desto större chans ni får åka i en Limousine till er bal Vi avslutar samtalet och när dom efter några veckor återkommer då de intehittat billigare alternativ, dom blir utan och får åka med pappa till sin bal. Finns inte en enda Limousine att hyra då man har väntat alldeles för länge. Så Var ute i god tid boka en Limousine redan nu det tar tid få ihop alla ungdomarna som ska prata med sina föräldrar en får inte någon annan säger till mamma vad hela bilen kostar utan hur mycker per peson ska betala. Säger du slutpriset då kommer den föräldern inte säga ja, hur mycket tjat det än blir.

Ring till skolan fråga vilken tid balen brukar vara tidigare år och när middagen börjar. Skolan vet vilket datum varje år just deras bal är, det kan skilja en dag eller två. De flesta Baler ligger från och med 6 juni tom 20 juni och börjar ungefär 17.30-18.30 ca. Skolan sätter en tid 18.00 ex. då Balen börjar och det är enligt lärarna jätte viktigt att alla kommer då. Det är en sanning som man inte ska ta så allvarligt. Självklart är det den tiden som man ska försöka pricka in men det är inte skrivet i sten och alla hinner mingla och det är mingel under tiden det kommer Limousiner och andra fordon hela tiden, och alla kan inte komma samtidigt, det går långsamt med alla bilar som ska vända dom blockerar för nästa bil som kommer för att leverera. Middagen brukar sedan börja 19.00 ca så 19.15 då ungefär sitter väl alla till bords.