BARNKALAS BLI DEN BÄSTA FÖRÄLDERN

En present till födelsedagsbarnet med kvinnlig Chaufför 25%. rabatt till dig – Jag blir din barnvakt en stund – ungarna gillar åka själva utan föräldrar.

Hela sommaren har jag haft så många barnkalas i Limon, ett barn med sina närmaste kamrater eller bara med sina föräldrar och det har varit så lyckosamt varje gång. I Corona tider vill inte föräldrar ha kalas med många barn hemma men ändå kunna få göra någonting kul för sitt barn. Har man aldrig åkt Limousine vet man inte vilken fantastisk känsla och upplevelse det är. Många blir sedan stamkunder framöver. någon vän fyller år, möhippa, svensexa och en överraskning till sin käresta som fyller år. Ofta går det till som så att partnern tror det är en taxi som ska komma – en sån förvåning det blir när jag glider fram till porten eller vid villan i en lång elegant lyxbil. Glädjetårar? Ja väldigt ofta!

Jag kan lova dig att oavsett vilken anledning du hyr Limousinen till så skapar det en känsla hos alla som inte går att beskriva förens man upplevt den och den sitter i för lång tid fram över. Lys upp hösten och vintern med ett fantastiskt och trevligt minne att bära med er tills sommaren är här igen.

Vit Lincoln

bokalimo

Vit Lincoln

Vit Lincoln

transport

Hummer H2

hummerlimo
barnkalas
grabblimo
partylimo
lemosin