LIMOUSINE CORONA SÄKER 8 METERS AVSTÅND

Rabatt 25% limo corona bästa presenten för dig & dina närmaste i dessa tider. Bilen spritas mellan varje kund. Handsprit i Limousinen! Air-condition

hummer
hummer

Coronalimo Limousine hyra Covid säkert att åka med hummerlimousinen är det 8 meter mellan er och Johan! vita lincolnen är det 6 meter mellan chauffören Annelie och er allihopa. Handsprit i bak hos alla kunder. Limo är säkert att åka då det finns en mellanvägg att stänga bakom oss om ni önskar. 25% Rabatt på gällande taxa. Möhippa med en Limo tur eller födelsedagspresent. Många har även haft sina barn med med sig! Jag Annelie och Johan har även fått Corona test svar att vi inte har sjukdomen nu. Nyspritade limousiner mellan varje kund & körning. Hör av dig våga boka så Cruicar vi runt Stockholm med musik, neon & Champagne.
Limousine Priser

corona limousine

Födelsedagspresent Jag Annelie hämtar er hemma om ni väljer den vita Limousinen och vi tar en Cruising i er ort eller genom stan – De flesta börjar gråta när dom får syn på Limousinen det är verkligen så jätte lyckat med en sådan här present. Jag har sett reaktionerna i ca 33 år nu och alla säger – hade jag vetat att det var såhär mysigt och skojigt att åka skulle jag gjort det mycket tidigare tack snälla för en underbar åktur det här kommer vi göra igen.

Jag hämtar upp er om ni väljer den vita Lincolnen på bilden här ovanför och vi åker in till stan – genom gamla stans gränder, snön faller och i hög talarna er favorit musik ni har tillgång till Bluetooth. det kan inte bli mysigare än så. Dessutom 25% rabatt så ni får råd att unna er denna resa eller ge bort turen i present överraskning till din familj eller någon du älskar. Liva upp vardagen för en stund det kommer behövas för många nu när det är trist.

I Coronatider åker ni säkert med era närmaste familjemedlemmar i min Limo och jag lovar att – så många har sedan mars i år valt just denna lösning i brist på – vad ska vi hitta på nu när en fru eller make fyller år – Det har fungerat så bra ingen har blivit sjuk inte ens jag har det som träffat och träffar mer kunder än om ni åker en gång med mig. Barnkalas har det också varit väldigt mycket av så slipper man ha barnen hemma och stöka då bättre sitta bältade i en elegant vit limousine för att sedan hämtas upp av respektive förälder vi avslut – barnen är saliga efteråt så lyckosamt varje gång.

Oavsett vilken anledning du hyr Limousinen inför så skapar det hos alla en känsla som inte går att beskriva – sanningen är att man måste uppleva den. Länge kommer denna tur lysa upp höstmörkret och vintern ett minne kommer värma er inombords tills sommaren är här igen med ljusare tider Kontakta mig här

Min vita skönhet vid slottet

limo

Härlig upplevelse i Coronatider för att kunna fira födelsedag med något extra och lyxigt. Läget var toppen barnen var extatiska både före och efter bilfärden så coolt. Även världs mästerskap i konstvändning med lång bil! Mycket imponerande! Vi kommer att åka mer limo ”Maria Olin”

Så bra upplevelse! Överraskade min kille som fyllde år nu under Corona tider med att åka en Limo tur. Avståndet mellan oss och den härliga kvinnliga chauffören var 6 meter bra avstånd i dessa Corona tider . Chauffören var proffsig och kom i tid och gjorde detta till en superbra upplevelse! Jag kommer att återkomma och åka med henne igen. Om ni har tråkigt hemma nu i dessa tråkiga tider och bara behöver komma ut lite ta en Limo tur – jag och kille pratar fortfarande om hur kul det var och om det trevliga chauffören som tänkte på oss och gjort våran kväll fantastisk! ”Emelie Olsson”

Fantastiskt bra upplevelse från första kontakt och hela vägen till slutet av resan! Anneli var snabb på att svara på min förfrågan, hon var tydlig i sin kommunikation och mycket trevlig och professionell och visste direkt vad jag var ute efter. Några dagar innan själva körningen hörde hon av sig igen för att stämma av alla detaljerna och på självaste dagen hade hon kontinuerlig kontakt så att vi kunde stämma av tiderna då det handlade om en överraskningsresa. Bilen är super; bekväm – fräsch och har helt enkelt allt. Under resan var Anneli alltid tillgänglig för våra frågor och önskemål. Helt perfekt upplevelse helt enkelt! ”Ira Kolehmainen”