Lång Vit Limousine väcker Jantelagen till liv

Lång Vit Limousine väcker jantelagen till liv! Jag har stått här i Duvbo i 4 år nu då där jag bor kan jag inte stå för bilen får inte plats i parkeringsrutan. Det har inte hänt någonting med bilen förens nu! Då det för 1,5 månad sedan ungefär så kom det fram en karl till mig och sa vi vill inte ha parkerade bilar utanför vårt hus hörnan Ekovägen/Solvallavägen. Men försökte jag” det är ju en parkeringsplats och man får stå här till och med i 24 timmar vilket har varit min räddning då jag inte kan sitta i bilen i 13 timmar en lördag då det är bröllop möhippor och födelsedagar och är några luckor att vänta på nästa körning. Det är farligt för mina barn som ska springa över solvallavägen från vårt hus till lekparken som ligger på andra sidan!! Det är farligt att ha parkerade bilar här då!!! Varför står du här? VA?? (han var så upprörd att det röck i nerverna under hans ögon) han fortsätter med och jag ska se till att den här parkeringen försvinner vi har möte med kommunen i veckan minsann!  – Men säger jag då kommer du ju göra så jag får problem att stå någonstans om du får bort den här platsen. Hans svar STÄLL INTE BILEN utanför MITT hus! Precis då går en barnfamilj förbi och ler, dom tycker bilen är fin titta, nu går det ju förbi barn och jag ser inte att min bil attackerar dom nu?! Men det hade kunnat hända nått stammade han fram. Nåväl tillbaka till vad som nu hänt i Duvbo på solvallavägen 4 skador på bilen 2 hårda sparkar så det blivit sprickor fram och bak någon som rispat med någonting och det är ju så det blir när någon samlar in underskrifter och klagar på Limousinen, så går de vuxna föräldrarnas tonåringar förbi kl. 23 en lördag kväll och ser Limon och säger, kolla den där bilen är min farsa skit sur på vi repar lite. Så fungerar människor tyvärr.

Det kostar 9000 kr att lacka framskärmarna, göra fint igen I oktober förra året lackades och gjordes det och blev jätte fint nu är den inte fin längre utan repad och sprucken jag skickade ett sms till honom att någon nu förstört lacken på bilen och det bara på grund av honom och vem vet det kanske är du som smugit förbi och rispat lite i morgonrock medan din fru – som hon själv kallar sig “jag är en riktig batikhäxa” låg och sov. Som svar på mitt sms av hans fru att dom inte klipper häcken då det ständigt parkerar bilar där. Det här var i juli nu är det oktober och den där häcken är större och spretigare än någonsin, då det inte längre är några bilförare som bryter av lite grenar så man kunde ta sig ut och in i sina bilar. En granne till mig berättade att hennes väninna bor i Duvbo och denna karl hade gått runt med en protestlista att Limousinen inte ska parkera där och att dom minsann skulle se till att det ska vara parkeringsförbud på solvallavägen 38 vid lekparken. Det började med grannen som bor bredvid honom… för 4 år sedan då hon undrade VARFÖR ställer du den här bilen här?? Min förklaring jag bor här borta men bilen är lång och det här är den enda platsen jag kan stå på sedan var det inge mer med det. För 2 veckor sedan kom hon tanten hem ahhh elr tant? säkert 20 år yngre än mig. Jag hade just parkerat på kvällen för att gå hem en stund då det kom en Taxi och ut vinglade hon grannen med sin man och 2 svär föräldrar…

Alla 4 går in sedan kommer föräldrarna ut för att åka hem med sin bil som står bakom min precis där dom inte vill ha bilar parkerade. -Jag säger dom gillar inte att jag står här -Nä det förstår jag säger tanten -vaför då då? Undrar jag lite försynt?! Ja det är väl inte till för en sån bil att parkera på parkeringen! Mitt svar det är en bil, men vet du vad jag tror bilen sticker i ögonen på dom! Nä det tror jag inte blev hennes svar. Men sirru det tror jag och det är inte dom enda som retar sig på bilen. Jag får skäll minst 25 gånger på en lördag då jag jobbar, men som sagt i blogginlägget köra Limousine parkera på bästa sätt och sköta sitt jobb – Ja vad ska man säga folk är hysteriska 2018 inte bara i Duvbo utan hela Stockholm – men den storyn tar vi en annan gång! Och det har med Limousinen och möten med människor att göra i olika situationer! Andra bilister och elaka blickar från svartsjuka flickvänner för att deras killar tittar på bilen! Cyklister som slår och kastar Cyklar på motorhuven listan kan göras låååång! En väninna sa till mig att jag ska ta bort det här blogginlägget då om hon var kund inte skulle boka en Limousine av mig då jag skriver vad som hänt bilen och mig, men mitt svar till henne blev följande – då vänder jag mig till dom kunder som är ödmjuka jordnära och förstår vad jag skriver och tycker som jag att man inte förstör någon annans bil bara för att det sticker i ögonen på vissa. Att man inte ser till att göra p förbud av en parkering som alltid funnits och fanns där bara för att jävlas! Jag ska överklaga detta och jag kan inte begripa att jag inte får ens till en möjlighet av kommunen så jag kan sanna en stund där jag bor. men han får bort en hel parkeringsplats hm – det osar skumt här någon slags kännedom måste han haft – en släkting, vän eller så för hur enkelt är det att få en kommun att ta bort någonting bara för att det stör honom så hårt att det finns folk som har roligare arbeten än han själv och kör en finare bil än han själv och dessutom är kvinna. Jag hoppas jag får rätt i slutänden så kommunen tar sitt förnuft till fånga och ger tillbaka parkeringen igen så livet blir lite enklare att leva för några få andra människor här i världen. Senaste förklaringen jag fick nu igår av kommunen är följande. Hej Anneli Jag ska försöka sammanfatta alla våra mejl. Din Limousin är taxiregistrerad i Sundbyberg I det område du hänvisar till finns det inte några taxiplatser på allmän gatumark.

Innebär att du får parkera i Duvbo på 24 timmars parkering alt hitta en parkeringsplats längsgående så att hela ditt fordon får plats. Där får du lösa avgift för den tiden du parkerar. Suck vad göra? =/ Flytta förmodligen då det inte är en hållbar situation för mig och alla är fyrkantiga med paragrafer och vad vet man hur de tänker, att kunna försöka lösa mitt bekymmer är det ingen som vill. Hemtjänsten har en lapp i rutan så dom kan stå en kort stund han som delar ut tidningen likaså postbilar m.fl. Så får hoppas att dom sätter tillbaka parkeringen på solvallavägen 38 i Duvbo trots batikhäxor och sura gubbar =) Tyvärr jobbar inte min släkt inom kommunen. En berättelse av Annelie Limousine Chaufför snart i en annan kommun än Sundbyberg om dom inte ger tillbaka min parkeringsplats.