HYRA HUMMER LIMOUSINE I STOCKHOLM

Hyr hummerlimo om du vill åka i den största taxiregistrerade Hummerlimousinen i Stockholm med 22 sittplatser med bra utrymme för benen ska du åka i denna superlånga monsterbil att imponera på födelsedagsbarnet

Mattsvart åk med Kunglig glans! 25% rabatt på ordinarie timpris så passa på att unna dig en häftig resa med vår hummerlimo som är en i iögonfallande bil med 6 slutsteg fyra barer och bas dunk i sätet du sitter i med en känsla du kommer bära med dig i veckor efter din resa. Blinkande neonlampor som rör sig i takt med musikens rytm. Våga boka Stockholms största hummerlimmo monsterbil i sommar.

Hummer H2

hummerlimo

HUMMER H2 Stor och brutal med sina 6 ton kan inte bli mer blickmagnet. Den längsta i Stockholm på 10 meter om du inte nöjer dig med det minsta. 22 sittplatser registrerad för 8 – 4 barer 6 slutsteg och massor med högtalare – Du kommer inte att bli missnöjd. En Limo som sticker ut och andra märker! Du kommer både att ses och höras med stadens värsta stereo. Johan tar dig till de höjder du aldrig trodde var möjliga och du kommer säkerligen inte att glömma resan i vår svarta coola H2. Boka resan lyxigt och bra med Aclasslimo. Interiören med neon som förändras i flera färger. Bredare och tyngre än någon annan limo i Stockholm. Fira födelsedag, gåva till din käraste en normal måndag det brukar bli så framgångsrikt och jag lovar att du kommer att ha mycket benutrymme när det finns 22 platser. En riktig ögonmagnet på staden. Vänligen meddela mig så ordnar jag ett bra pris med denna transport Hummerlimousinestockholm.