LIMOUSINE STOCKHOLM TIPS & ERBJUDANDEN

Limo att hyra i Stockholm. Familjen fyller år barnkalas eller bara liva upp vardagen en smula. Kom till dukat bord med limousine bli hämtad & körda hem

Att vara tjej och köra Limousine i Stockholm är tufft men jag älskar det ändå – Grabbarna blir lite rastlösa när jag dyker upp på något ställe nattklubb i hopp om att några bra kunder kommer ut och vill åka med en lång vit limo. Alla mina kollegor eller konkurrenter är jätte rara och super trevliga, men det är någonting i deras ögon som skvallrar om att – hur ska jag göra nu?  En klänning kommer inte att hjälpa tänker jag med ett leende på läpparna! Och högklackat skulle bara se fånigt ut. Så dom får nog bara gilla läget att en tjej som kör en sådan här bil får vissa kunder att boka just på grund av det. Vi tyckte det var så roligt att det var en tjej som körde – känns trevligt faktiskt att stötta det som är annorlunda och sticker ut.

Jag samarbetar med vissa Restauranger där ni får matsedeln skickad från mig, och kan i lugn och ro studera den. Jag bokar bordet åt er med era val utav Förrätt – Varmrätt och efterrätt. Ska du fria till din flickvän och vill att jag ordnar Rosor som står på bordet – inga problem det löser jag åt dig. Champagne eller fördrink – Rött vin till köttbiten eller vitt vin till fisken det är du som ställer kraven och framför dina  önskningar.

När jag hämtar er åker vi till ett dukat bord. Hämtning med Limousinen ingår i paketet/priset du får. Ni får åka flott med elegans genom Stockholm då vi om så önskas tar en liten omväg utifall hotellet ligger nära Restaurangen. Efter eran trevliga middag då står jag utanför och väntar på er. Transporterade till hotellet eller till erat hem. Vi kommer åka till Stockholms utsiktsplats Fjällgatan där ni kommer se Gamla Stan – Gröna Lund och Stadshuset med mera. Ibland tar jag en omväg genom Gala stans trånga gränder vilket brukar uppskattas väldigt mycket. Önskar ni åka direkt till er bostad eller hotellet ni bor på  så går det bra såklart.

Min vita Lincoln

coronalimo

Lite förslag på anledningar när du kan hyra en limo som en present att ge bort till någon du älskar eller undvika att ha ett barnkalas hemma. 25% rabatt när du bokar limo av mig och med mig som Chaufför på vi Lincoln. Johan kör den svarta Hummern även den bilen har du 25% Rabatt