BRÖLLOP LIMO TJEJ KÖR ÖDMJUK FRAMTONING

Limousine paketen ni söker ett elegant bröllop med champagne lyx & flärd erbjudande som passar bäst till er största dag att minnas länge

limo

kvinnlig chaufför 5500 kr 3 timmar special erbjudande! Ordinarie pris för detta paket är 9040 kr från garaget tom tillbaka garaget tom igen blir egentligen 4 påbörjade timmar, så du Sparar så mycket som 3540 kr med detta erbjudande. Jag erbjuder även (Tillval) som röda mattan (vid fint väder) eller och en Just Married Skylt att fästa på bilen. Elegant snygg & romantisk Lincoln är denna lyxiga klassiska modellen med sin traditions enliga vita färg, en mycket populär och uppskattad limousine som bröllops transport 3 timmar med bilen. (inom stockholm)

limousine stockholm

Erbjudande två 2 timmarmed Limousinen samt kvinnlig chaufför 4500 kronor! Ordinarie pris för detta paket är 6750 kr från garaget tom tillbaka garaget tom igen blir egentligen 3 påbörjade timmar, så du Sparar 2250 kr.(Inom Stockholm)

Låt mig erbjuda er en bröllops transport, jag ordnar så att ni kan hyra en Bröllopsbil till ert viktiga, vackra och minnesvärda bröllop. Reservera ditt alldeles egna bröllops paket erbjudande. Att det i år verkar vara en väldigt stor efterfrågan kommer resultera i brist på transporter Limousiner så det är bra vara ute i god tid för att säkerställa er transport till kyrkan eller och ankomst till festen. Det är upp till 8 meter mellan chauffören och er – mycket bra ventilation air-condition i våra bilar. Handsprit finns att tillgå i Limousinerna. Spritning rengöring av bilarna mellan varje kund, mellanvägg att hissa upp om ni känner det är önskvärt. Kontakta mig Här

I alla bröllops paket så kan väskor, jackor ligga kvar i den bil ni hyrt så du kan koppla av under vigseln eller fotografering. Ligger tryggt och säkert hos mig Annelie eller Johan som är Chaufförer på A-Classlimousine. Jag Annelie brukar ta med mig min Canon kamera och fotograferar er gärna – säg bara till i din förfrågan så tar jag den med mig – alla bilder på hemsidan har jag själv fotograferat. Några dagar senare så kommer jag skicka, mejla bilderna till er och den tjänsten kostar ingenting ni får bilderna gratis utav mig. Läskande dryck finns alltid i den välfyllda baren med is! Vatten är gratis och ingår på er resa det bjuder vi er på för det är ni värda. Tveka inte att skicka et mejl med dina funderingar och frågor så kommer jag snarast återkomma till dig. Glöm inte skicka med ditt mobilnummer då mina mejlsvar till kunder jätte ofta hamnar i kundens skräpkorg, varför har du inte svarat på min bröllops förfrågan är inte sällan jag får efter någon vecka – då jag ber att titta i skräpposten & mycket riktigt där låg ju mitt svar. Obs du bokar ingenting i första kontakten med mig, du gör bara en intresseanmälan om det du önskar – jag står till din tjänst att besvara tipsa. Så välkommen att höra av dig så ser vi om det blir en Limousine till ert bröllop i år.

hyra-limo

BRÖLLOPSPAKET DIAMANT Inklusive bubbel två flaskor då ni har er transport i hela fyra timmar från det jag kommer punktligt på bokad tid till dig hemma eller på hår salongen. Om så önskas hämtar brudbukett i blombutiken & din blivande med sällskap transporteras till kyrkan för att vända och möta upp dig när du är klar, enligt din önskan – det är ju din stora dag!  Medan gästerna åker till fest lokalen vill ni kanske fotograferas eller åka till hotellet ett tag för att koppla av. Efter fyra timmar avslutas mitt uppdrag med er – ett minne att minnas länge. på bröllopsfesten väntar alla gäster och ni får göra en slående entré!

limousine

BRÖLLOPSPAKET RUBIN Rubinpaketet då får ni ha limon i 3 timmar bubbel en flaska ingår. Hämtar hemma, salongen, hotellet eller där du önskar. För färd mot kyrkan där jag står och väntar tills vigseln är klar. Efter vigseln åker gästerna till festen för mingel. Ni vill cruisa lite kanske har ni fotograf då vi åker och förevigar er i vacker miljö. Jag har många bra platser att föreslå även vid regn det löser sig jag har mina gömställen. Till den stora bröllopsfesten anländer ni som stjärnor med stil och klass!

Fotograferar er om ni önskar!

bröllops-bil

BRÖLLOPSPAKET SAFIR Med Safirpaket har ni 2 timmar med bilen samt varsit glas champagne ingår. Ni båda blir hämtade hemma, från hotellet eller från kyrkan. Fotografering på en vacker plats för att sedan göra strålande entré till festen där era gäster möter er när ni glider ut från Limousinen, en underbar och lyxig känsla – ett minne ni kommer att bära med er för all framtid!

Fotograferar er om ni önskar!

möhippa event

BRÖLLOPSPAKET SMARAGD Med Smaragdpaketet får ni ha Limon i en timme vi hämtar på hotellet hemma eller frisör eller valfri plats du önskar. Många har även valt om de bor nära kyrkan att hämtas hemifrån för färd till kyrkan. Er Limousine väntar utanför och efter vigseln åker vi på en lagom Cruicing så att gästerna hinner anlända till festen före er. Det går även hinnas med lite fotografering innan ni får festa natten lång med era vänner Kontakt Limousinepaket Här

bil-bröllop

Limousine Barn Bröllop Det går bra att låta de små liven sitta bak i bilen om de blir rastlösa när ni ska fotograferas. Både jag Annelie och Johan Chaufförer är vana vid barn så ni kan känna er trygga!

Observera att priserna kan variera beroendes på mil och sträckor långt utanför vårt område som ligger i Stockholm!

H2 för det vågade brudparet

hummerlimo

Vit Lincoln Bröllopslimousine Elegant

limousine

Superbra limo resa. Kommer definitivt att anlita A-Class limo till nästa event och rekommenderar starkt till andra också. Annelie var super trevlig och bemötte oss verkligen hur bra som helst, bilen var fräsch musiken bra och bilturen blev en riktig succé  ”Victoria Bill”

Vilken fantastisk limo-resa! Tack Annelie och A-Class limo för att ni gjorde min första limousine åktur till en otroligt bra upplevelse. Rekommenderar starkt till alla ”Monika Truncyte”

Trevligt bemötande, proffsigt och en stadig hand på ratten ”Rebecka Jernberg” 

Tack verkligen för en oförglömlig resa med så mycket skratt och sån otroligt bra service – Du är bäst ”Emelie Norberg”

Grymt bra service! Och riktigt trevlig! En limo jag kan rekommendera starkt ”Simon Lindblom”

Vi hyrde limo till vår bröllopsdag, supernöjda med servicen och så schysst att vi kunde spela egen musik inne i limon. Bara en liten sak som vi missade, betalning sker direkt efter avslutad färd så bra att ta med sig betalkort. Vi rekommenderar denna limo service till andra Semhar P

Jag har åkt Limo med Annelie/A-Classlimousine i många år och det är alltid bästa servicen, punktligt och njutbar åkning. Annelie är en glad chaufför med glimten i ögat och alltid lika trevligt att åka med henne. Många av mina musik kollegor åker givetvis också med Annelie och alla är lika nöjda. Dessutom berättar hon mycket om Stockholm på färden. Om ni ska åka Limo i Stockholm så rekommenderar jag att ni bokar Annelie Ulf Stjernbo

Aclass Limousine gör verkligen skäl för sitt namn!! Både som transport och som service! Två nära vänner fick tack vare Anneli fira en viktig dag tillsammans, planeringen var lite klurig, men hon anpassade sig, utan att släppa på sin professionalitet. Vi rekommenderar Aclass varmt och tackar för en minnesvärd dagSusanna S

Erbjuder skönhet elegans och stil en vit limousine till par på deras bröllopsdag. Ett mindre litet limo företag med över 30 års erfarenhet. Jag Annelie är stolt över att tillhandahålla en säker pålitlig och prisvärd limousinetjänst för varje kund. Mitt mål är att göra din speciella dag så minnesvärd som den kan vara från början av ditt bröllop till din slutdestination om så önskas. Ni kommer att behandlas som kungligheter. Mina bröllopstjänster har alla små bekvämligheter som gör ditt bröllop till en dag att alltid komma ihåg och att en bra åktur är helt enkelt inte tillräckligt bra. Jag vill att ni ska uppleva den absolut bästa servicen någonsin & säkerställer att er stora dag kommer att vara felfri genom att tillhandahålla utmärkt transferservice. Vad du än behöver kommer vi att vara där för att göra din stora dag väldigt speciell.