Bokning Regler är viktigt ni läser

När du bokat en tid, limousinen ska komma – Vi är alltid på plats runt hörnet strax innan för att komma i tid. För att ha ryggen fri och inte få skäll =) så reserverar jag alltid ifrån oförutsedda händelser olyckor vi inte kan rå för, som kan göra att  det inte går klara tiden prick utan någon minut över utlovad ankomst, händer en krock eller annat tokeri som miljömänniskor som blockerar vägen, ja då är det ju inte så mycket vi kan göra mer än att snällt vänta. Då kontaktar vi dig naturligtvis om så skulle ske!

Hur lång tid tar det att  utföra ett uppdrag – och hur påverkar det din plånbok? En fredag kväll från matrestaurangen i stan och hem, istället för till blir billigare för er då mitt i rusningstrafiken då måste jag om jag ska vara på plats 17.00 åker hemifrån 3 timmar innan jag ska vara på plats hos er. Om ni bokar senare tid efter middagen då bara 1,5 timmes förberedelse. I rusningstrafiken blir min faktiska arbetstid utöver garage garage 6-8 timmar mot senare tid när trafiken lagt sig bara 3 timmar vilket naturligtvis gör kostnaden lägre för er. Tar naturligtvis inte betalt för tiden runtomkring utan berättar bara om bara den faktiska körtiden vilket gör det lättare för dig som kund att förstå hur det fungerar.

Om bilen ni bokat går sönder – Det viktigaste i detta läget är att du som kund får en limo & det kan ta tid att hitta en annan bil så sen ankomst kommer det tyvärr att bli, men gör så gott som vi kan. Får vi inte tag i någon annan Limousine så betalar vi tillbaka hela summan ni har betalat för bilen. Om möjligt blir ni informerade om bilbytet innan vi kommer till er – annars förklarar chauffören på plats vad som hänt och varför det inte är den Limousine ni från början har bokat.

Om ni bokat en Lincoln kan det bli – att hummern kommer istället men då får ni den för samma pris som den andra limousinen som var billigare trots att hummern 2 gånger så dyr – och om Hummern går sönder då kan Lincolnen komma & då får ni tillbaka pengar eftersom Lincoln är billigare. I värmen kan dessa bilar koka och ingenting vi kan rå för. Om vi har den andra Limousnen ledig då blir det den som kommer till dig annars försöker vi hitta en hos våra samarbets partners!

Med garage garage menas att -Tiden/timmen börjar räknas från vi lämnar vårat garage tom tills limousinen är åter i garaget tom igen. Etx om vi år en körning till Örebro från stockholm så kan vi inte åka dit ta 2500 kronor sedan åka hem igen. utan vi måste ta betalt för resan dit och hem.

Vid rabatterade bokningar – kan det röra sig om tusenlappar och det innebär mer jobb för föraren när kund tar med sig egen dryck in i bilen. Chauffören blir då glad för lite driks eftersom lönen sänks när timpriset på Limousinen sänks. Ingenstans vad jag vet får man ta med sig eget etx på krogen, flyget och konditori. Vid fullt betalande resa har jag en specialdeal som gör alla glada men med rabatterade bokningar då äfår vi komma fram till en lösning som gör er glada och chauffören glad, det ordnar sig alltid! Vill ni ta med er en flaska bubbel måste ni bestämma det med Annelie vid en eventuell bokning! Tilltugg önskas ibland att ta med sig och även detta får ni prata med Annelie om över ett samtal det löser sig alltid på ett eller annat sätt till det bästa! Viss typ av föda är inte så passande i en Limo men vi får gå igenom detaljer muntligt istället.

Avbokning ska ske – senast 14 dagar innan din inbokade Limousinetur! Om du ombokar så går det jätte bra för då har vi dig kvar som kund men ett annat datum. Då mot en bokningsavgift! När du bokar en limousine av oss tackar vi nej till andra kunder just den tiden som du valt. Om en avbokning sker nära in på det aktuella datumet dvs mindre än 12 dagar innan har vi förlorat andra kunder och står utan jobb!

Det är kundens ansvar – att läsa regler innan resan! Reglerna är ingenting vi tar upp och informerar om dess innehåll utan varje kund måste själv sätta sig in i våra regler som när man bokar en flygresa! Även när du ringer och bokar, dvs det är ditt ansvar gå in läsa bokningsreglerna på hemsidan.

Många vill ta med egen dryck in i Limousinerna – det måste ni ta upp vid bokningen, tar ni med er utan att ha fått klartecken (ett okey) så finns risk flaskan får åka i bakluckan, det är även viktigt meddela för de andra som ska åka med då det ofta har med sig eftersom man tror det går bra. Bilden nedan är en av anledningarna till att vi vill ha 100% kontroll över vår arbetsplats och det betyder merjobb för Chauffören när baren används även om det naturligtvis inte blir såpass stökigt som på bilden.

limousine regler

Corona Vid sjukdom gäller undantag och avbokning kan ske när som helst fram till senast kvällen innan. om ni avbokar samma dag är risken att vi redan är påväg till dig (inte bra) Du måste även skicka kopia på sjukintyg som intygar corona! Om Chauffören blir sjuk i Corona gäller samma då vi vill ju inte smitta er! Sen avbokning utan sjukdom, då måste en timmes debitering tagas ut av er.