Bokning Regler är viktigt ni läser

När du bokat en tid jag ska komma är alltid på plats runt hörnet strax innan för att komma i tid. För att ha ryggen fri och inte få skäll =) så reserverar mig alltid ifrån oförutsedda händelser olyckor jag inte kan rå för som kan göra att  inte klara tiden prick utan någon minut över utlovad ankomst, händer en krock eller annat tokeri som miljömänniskor som blockerar vägen, ja då är det ju inte så mycket vi kan göra mer än att snällt vänta. Smsar naturligtvis om så skulle ske!

Hur lång tid tar det att  utföra ett uppdrag och hur påverkar det din plånbok? En fredag kväll från matrestaurangen i stan och hem, istället för till blir billigare för er då mitt i rusningstrafiken då måste jag om jag ska vara på plats 17.00 åker hemifrån 3 timmar innan jag ska vara på plats hos er. Om ni bokar senare tid efter middagen då bara 1,5 timmes förberedelse. i rusningstrafiken blir min faktiska arbetstid utöver garage garage 6-8 timmar mot senare tid när trafiken lagt sig bara 3 timmar vilket naturligtvis gör kostnaden högre för er. tar naturligtvis inte betalt för tiden runtomkring utan bara den faktiska körtiden.

Om bilen ni bokat går sönder – Det viktigaste i detta läget är att kunden får en limo & det kan ta 10 till 40 minuter hitta en annan bil så sen ankomst blir det tyvärr men gör så gott jag kan. Får vi inte tag i någon annan Limo så betalar vi tillbaka hela summan ni betalat för bilen. Har vi möjlighet blir ni informerade om bilbytet innan ankomst annars förklarar chauffören på plats.

Om ni bokat en Lincoln kan det bli att hummern kommer istället men då får ni den för samma pris som den andra bilen ni bokat trots att den är dubbelt så dyr – och om Hummern går sönder då kan Lincolnen komma & då får ni tillbaka pengar eftersom Lincoln är billigare. I värmen kan dessa bilar koka och ingenting vi kan rå för, då ersätter vi den med våran andra limousine om det är möjligt!

Med garage garage menas att Tiden – timmen börjar räknas från vi lämnar garaget tom tills bilen är åter i garaget tom igen. Etx om vi år en körning i Örebro så kan vi inte åka dit ta 1900 kronor och åka hem igen utan vi måste ta betalt för resan dit och hem.

Många vill ta med egen dryck in i Limousinerna det måste ni ta upp vid bokningen, tar ni med er utan att fått klartecken (ett okey) så finns risk flaskan får åka i bakluckan, det är även viktigt meddela för de andra som ska åka med då det ofta har med sig eftersom man tror det går bra. Bilden nedan är en av anledningarna till att vi vill ha 100% kontroll över vår arbetsplats och det betyder merjobb för Chauffören när baren används även om det naturligtvis inte blir såpass stökigt som på bilden.

limousine regler

Vid rabatterade bokningar kan det röra sig om tusenlappar och det innebär mer jobb för föraren när kund tar med sig egen dryck in i bilen. Chauffören blir då glad för lite driks eftersom lönen sänks när timpriset på Limousinen sänks. Ingenstans vad jag vet får man ta med sig eget etx på krogen, flyget och konditori. Vid fullt betalande resa har jag en specialdeal som gör alla glada men just rabatterade bokningar då är egen medhavd dryck inte okey. Vill ni ta med er en flaska bubbel måste ni bestämma det med Annelie vid en eventuell bokning! Tilltugg önskas ibland att ta med sig och även detta får vi ta över telefonen brukar lösa sig på ett eller annat sätt till det bästa! Viss typ av föda är inte så passande i en Limo men vi får gå igenom detaljer muntligt istället.

Avbokning ska ske senast 14 dagar innan din inbokade Limousinetur! Om du ombokar så går det jätte bra för då har vi dig kvar som kund men ett annat datum. När du bokar en limousine av oss tackar vi nej till andra kunder den tiden som du uppehåller. Om en avbokning sker nära in på det aktuella datumet dvs mindre än 12 dagar innan har vi förlorat andra kunder och står utan jobb. Då debiteras ni för hela beloppet!

Det är kundens ansvar att läsa regler innan resan! Reglerna är ingenting vi tar upp och informerar om dess innehåll utan varje kund måste själv sätta sig in i våra regler som när man bokar en flygresa! Även när du ringer och bokar, dvs det är ditt ansvar gå in läsa bokningsreglerna på hemsidan.

Corona Vid sjukdom gäller undantag och avbokning kan ske när som helst fram till senast kvällen innan då samma dag riskerar att vi är påväg till dig (inte bra) Du måste även skicka kopia på sjukintyg som intygar corona! Om Chauffören blir sjuk i Corona gäller samma. Sen avbokning utan sjukdom, då måste en timmes debitering tagas ut av er.