limo

LIMOUSINE KVINNLIG CHAUFFÖR I STOCKHOLM

limo

Att vara tjej och köra Limousine i Stockholm är tufft men jag älskar det ändå. Grabbarna blir lite rastlösa när jag dyker upp på något ställe nattklubb i hopp om att några bra kunder kommer ut och vill åka med en lång vit limo. Alla mina kollegor eller konkurrenter är jätte rara och super trevliga, men det är någonting i deras ögon som skvallrar om – hur ska jag göra nu, ja en klänning kommer inte att hjälpa tänker jag med ett leende på läpparna och högklackat skulle bara se fånigt ut, så dom får nog bara gilla läget att en tjej som kör en sådan här bil får vissa kunder att boka just på grund av det. Vi tyckte det var så roligt att det var en tjej som körde. det tycker jag känns trevligt att faktiskt att glädja människor med någonting som är annorlunda och sticker ut.