limousine stockholm

Limousine till vardags!

limousine stockholm

Sommar i Stockholm ett minne blott Julen närmar sig med stormsteg!

Uteserveringar kaffe Latte-nyförälskade njöt av värmen, känslor & dofter som sitter i långt in i vinter halvåret


Ge en present till din nyfunna kärlek. I går körde jag ett trevligt kärlekspar – han friade i bilen och dom klev ut nyförlovade! Limousine är perfekt för er killar att överraska med Limousine din käresta eller blivande fru kommer som dom flesta tjejer smälta som smör i solsken
”Har du hyrt den här till mig? ”Du är helt fantastisk” i det här läget
tar ”pussandet” över ” medan jag öppnar den iskalla Champagnen!

Med leende läppar släpper jag av er på restaurangen där ni avnjuter en underbart romantisk middag ihop

Eftersom jag själv är tjej hjälper jag dig gärna när du går bet på vad ni ska hitta på och vart någonstans ni ska äta vart hon ska hämtas musik du önskar att jag spelar i Limousinen! utsiktsplatser att besöka. Det finns massor att hitta på
Mejla mig så löser vi pusselbitarna tillsammans