LIMOUSINE BÄSTA GÅVAN – TJEJ SOM KÖR

Limo gör upplevelsen till ett stort minne för livet man gifter sig bara en gång svensexa manlighet och elegant transport så lyckat för honom

hummer (2)

Boka Hummerlimousine med en elegant show i Limousinen på er svensexa. Galant, snygg tjej uppträder med klass och smakfullhet! Ett måste och garanterat en snackis för lång tid framöver & 25% rabatt på Hummern  tjejen bokas via en samarbetspartner med inriktning i showbusiness med stil klass och 100% seriöst
Klicka HÄR så hör jag ”Annelie” av mig till dig så fixar vi till någonting jätte bra tillsammans du och jag

svensexa

Hummer H2 är längst bredast & störst i Stockholm med sina 10 meter med 4 barer och 22 sittplatser registrerad för 8 passagerare den här bilen är brutal och svensexan blir så mycket häftigare i den här monsterbil med bästa slutstegen och basdunket du söker. Ni kommer både höras och synas! Mycket uppskattat när denna stora monsterlimo glider fram till gänget, alltså vilken bil den är ju enorm! Få din  Offert idag så säkrar ni er plats inför er sven sexa.

svensexa-limousine

Fotografering ingår i alla körningar om ni vill det säg bara till vid bokningen så att kameran följer med. Vi Chaufförer Annelie och Johan tar bilder med er alla som ni får gratis som ett minne några dagar/vecka senare via mejl. En liten recension gör inte ont för besväret och tages väldigt gärna emot så att andra svensexor kan läsa om er upplevelse.

hummerlimo

”Bra service och alltid i tid. Rekommenderar dom verkligen och kul att det finns kvinnliga chaufförer TMV”

Jag kan varmt rekommendera A-class Limousine som ger Top Class Service rakt igenom. Annelie ser till att möta upp dina förväntningar genom att lyssna och vara flexibel till att möta upp eventuella önskemålen Ingela”

limousine-svensexa

Gjorde en bra kväll Grym! Är otroligt nöjd allt gick jätte smidigt, de var jätte trevliga och mer rimligt pris. De gjorde våran kväll helt fantastisk ”Marcus”

Kan varmt rekommendera Annelie! Jättetrevlig tjej och allt flöt på utmärkt under färden, vi hade våra tre barn med i bilen. Enkelt att boka och snabb återkoppling ”Maria B”

WOW! En sån otrolig bra service! Kan varmt rekommendera A-Class limousine för de tillfällen man söker efter något extra! Vi blev väl omhändertagna redan från bokningstillfället! Den goda servicen och jätte fina limousinen gjorde vår kväll oförglömlig ”Aska”

 Jag har åkt Limo med Annelie A-Classlimousine i många år och det är alltid bästa servicen, punktligt och njutbar åkning. Annelie är en glad chaufför med glimten i ögat och alltid lika trevligt att åka med henne. Många av mina musik kollegor åker givetvis också med Annelie och alla är lika nöjda. Dessutom berättar hon mycket om Stockholm på färden. Om ni ska åka Limo i Stockholm så rekommenderar jag att ni bokar Annelie/A-Classlimousine. ”Ulf”