BAL LIMOUSINESERVICE I STOCKHOLM

Säkra din transport till skolbalen 2024!

Limousine service i stockholm – Hummer H2 och Lincoln vit Limousine. 25% rabatt på gällande timtaxa – Säkra din plats innan någon annan tar den!

bal

Många ungdomar när dom ringer tycker det är dyrt med ca 500-800 kr var åtta stycken som delar på bilen. Sedan beror kostnaden på orten ni ska hämtas i och vilken av bilarna ni bokar. Man får inte mycket för dom summorna en halv tank i pappas bil En matkasse i mataffären – Original priset egentligen är ca 900 kr var men vi ger specialpris rabatter till er så att alla ska kunna ha råd att boka en Limousine.

Timmen börjar då bilen lämnar garaget tills den är åter i garaget igen till en kostnad på 6750 kr och då blir det väldigt dyrt för er därför får ni ett fastpris per person istället. Med trafiken i juni kan det ta en timme bara ta sig ut och igenom stan så det kostar mer precis som det gör på påsk och sportlov till Las Palmas – detta är vår högsäsong då höjer vi priserna. En Limousine är lång man förlänger en vanlig personbil och svetsar fast bakom förar sätet mellan fram och bakhjulen längden & svängradien gör att allting tar dubbelt så lång tid. Att svänga med en Limousine är som att svänga med en Linjal Chauffören kör lugnt och försiktigt annars går delar sönder på bilen och 30 minuter med en vanlig bil, då tar det 50 minuter med en Limo. Vägar stängs av eller är smala så vi måste åka runt halva stan för att komma dit vi ska och kan bli en extra tidsbrist på 30 minuter med köer i värsta fall ännu längre, därför får ni ett pris per person räknat på full bil 8 stycken i vit Lincoln Limo och Hummer H2. Väl på adressen där ni väntar är det ofta någon som inte kommit då dom sitter fast i bilköer med sina föräldrar Slår aldrig fel – Sedan väl parkerad utanför ert hem tar det tid med en Limousine då alla föräldrar vill alltid fotografera sina ungdomar och det går inte på fem minuter. Limousinen väcker lite mer uppmärksamhet än en Taxi. Till och med vissa grannar kommer förbi och vill titta in i bilen  och då tar det ytterligare lite mer tid. Ett tips är att alla kommer till en adress då hämta upp på 8 adresser tar för lång tid.

Hur lång tid tar det för Chauffören att utföra en körning? En helt vanlig vardag i ex. februari med måttliga köer så från att man lämnar hemmet tillbaka hemma igen så tar det fyra timmar totalt och vid Bal tar det längre tid då det är kaos i trafiken. Om vi ska vara på en körning i exempel Sundbyberg kl. 17,00 då åker man hemifrån klockan 14,30. Ankomst till garaget är vi 5 Chaufförer som ska ut samtidigt byta personbilar till arbetsbilarna medan folk som hyr vanliga platser i garaget ska in och ut och vi får släppa dom och börja om. Sedan ut i köerna. Väl på er adress kan det ta upp till 30 minuter innan alla sitter i bilen. När vi är på väg mot skolan och balen då tar det 40 minuter till och köer dit. När vi släppt av alla vid skolan 18,15 så är det samma procedur men tvärt om i garaget ända skillnaden är att alla ska tvätta sin arbets bil diska glas dammsuga och eventuellt med industridammsugare om dryck landat av misstag på bilens heltäckningsmatta, gör vi inte det får vi en miljon bananflugor i bilarna på en natt. Krasst brukar man vara åter hemma igen vid 21.30 med lite tur. Sju timmar går åt till en enda hämtning.

Många tänker men gud kostar Limousinen så mycket va dyrt, men delar man slut summan på 8 så blir det 500 till 700 kronor per familj. Tänk så här det är en Limousine det är finare än taxi det är bal och du ska inte betala den summan själv.