LIMOUSINE I STOCKHOLM & OM OSS

Lite personligare varmare som gör det där lilla extra som ingen annan tänker på. Kanske kan det bero på att jag är tjej och alla andra i branschen är killar

Lincoln Town Car

limo

Hej välkommen! Jag Annelie startade denna lilla firma med endast den vita Lincolnen. Sedan kom Johan in i bilden och Hummer H2 blev ny vapendragare. Vi kämpar på mot de stora bolagen. Jag har skapat denna hemsida på mitt sätt med värme – ärlighet på ett personligt sätt. Hoppas du finner den trivsam samt att du önskar att boka en av våra rena bilar både in och utvändigt. Söker du det lilla extra med stil & klass – vi tror du kommer att bli nöjd med din resa.

Här kan du se vilka Limousiner vi hyr ut till er! Det är jag Annelie som håller i hemsidan, fotat nästan alla biler själv. Om ni säger tillvid bokning att ni vill bli fotograferade så tar jag med mig min Canon Kamera, bilderna får ni gratis efter jag har retuscherat bilderna. Är mig du kommer ha kontakt med vid förfrågan och en eventuell bokning. Den vita Lincoln Limousinen är den jag kör, den är min egen. Johan äger och kör den svarta Hummern på 10 meter med 22 sittplatser.

25% rabatt på gällande timtaxa för det är du värd

Lincoln Town Car Elegant

Se mer om Lincoln Town Car
Offert Lincoln

Lincoln Town Car

Chauffören Annelie ihop med Hep stars

limousine stockholm

Hummer H2